27 Sep 2011

Free Download Full Album Ngamen 7 (ASLI) Sagita


Ayo Brow...... Mumpung masih Hangaaaaatt cepetan Di sedot saja..hehehehe.......
Ngamen 7(Urip Mung Sedelo) ASLI SAGITA.  Full Satu Album,malahan saya ksih bonus liriknya tu...hehehehe.

Lirik Ngamen 7 Sagita 
Umah sugih magrong-magrong
Rejekine sak embong
nanging kok dadak sombong

jare duwite segudang
tumpakane mobil sedan
nyatane ora sembahyang

Elingo jaman semono
naliko kumpul konco
golek bondo dunyo

Eleng-eleng....
bondo dunyo yen mati ora di gowo
Bocah-bocah....
Elingo yen wis gede
Di tingkatne belajar lan imane

Nanging sak iki sekolah nggo dulanan
pamit sekolah nyatane kok Gendhaan

Jaman sak iki kadang bocah keluyuran
turut ratan karo nyekel botol minuman

Ora ngerti yen wong tuwone klesetan
bingung sak iki sambat utangan

Bocah-bocah....
Ayo podo tobato menyang dunyo urip mung sedelo..x2
 



1 komentar:

Poskan Komentar