26 Sep 2011

Free Download Mp3+ Lirik Lagu Ngamen 7 Asli SAGITA


Ayo dunlud ngamen 7nya Eny Sagita yang asli brow.....sekalian saya sertakan lirik lagunya
 Umah sugih magrong-magrong
Rejekine sak embong
nanging kok dadak sombong
www.kurniafm.com
jare duwite segudang
tumpakane mobil sedan
nyatane ora sembahyang

Elingo jaman semono
naliko kumpul konco
golek bondo dunyo

Eleng-eleng....
bondo dunyo yen mati ora di gowo
www.kurniaf.com
Bocah-bocah....
Elingo yen wis gede
Di tingkatne belajar lan imane

Nanging sak iki sekolah nggo dulanan
pamit sekolah nyatane kok Gendhaan

Jaman sak iki kadang bocah keluyuran
www.kurniafm.com
turut ratan karo nyekel botol minuman

Ora ngerti yen wong tuwone klesetan
bingung sak iki sambat utangan

Bocah-bocah....
Ayo podo tobato menyang dunyo urip mung sedelo..x2
DOWNLOAD

 

0 komentar:

Poskan Komentar