7 Jul 2011

Free Download Mp3 Ngamen 5 + Lirik Lagu Ngamen 5 + Mp3 Watu Cilik Sagita

Setelah beberapa waktu yang lalu OM SAGITA menggebrak dunia dangdut koplonya dengan lagu-lagu dan Irama music yang berbeda dari orkes Jawatimuran lainya dengan mengeluarkan Album Ngamen 1-2-3-4,yang ternyata laris di pasaran. Kira,in sudah notok,eee ternyata masih muncul lagi..Ngamen selanjutnya.Salah satu Grup music asal Pace Nganjuk Jawa Timur ini memunculkan lagi Album Terbarunya tak lain adalah Ngamen 5...... Ndak usah banyak cingcong,Buat kawan-kawan kurnia yang maniak Sagita dan mau dunlud silahkan di link bawah ini yao.......... tanks brow ya.....

LIRIK LAGU NGAMEN 5 SAGITA ASSOLOLEY
tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan wonge ganteng
nganggo klambi abang

yen ra kleru aku tahu ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo guya guyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngrasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyo raden gatutkoco

senadyan awaku kebak tatoan roto tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ngganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen neng prapatan
njaluk hp mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan


1 komentar: